Zevenklapper voor NEO’25

DONGEN – In Dongen stond de wedstrijd tussen DVVC en NEO’25 op het programma. Vooraf waren de puzzelstukjes gelegd om de geblesseerden en afwezigen vanwege werk te vervangen.

Met een ijzige koude wind in de rug begon NEO’25 aan de wedstrijd. Na een aanvankelijk afgekeurd doelpunt kwam de wedstrijd eindelijk op gang. Binnen 25 minuten stond Sam al met een hattrick op het scorebord, dankzij goed combinatievoetbal. Hoewel er kansen waren, ontbrak het aan scherpte in de afronding, met Nicky die pech had met een vrije trap op de lat. Na een hagelbui voor rust viel er geen doelpunt meer.

Na de rust, gefloten door de uitstekend leidende, pas 18-jarige scheidsrechter de Gouw, kwam NEO’25 niet meer in de problemen. Nicky zorgde met een krachtig schot voor de 0-4, en tekende ook voor de 0-5 met een slimme schuiver. Het hoogtepunt kwam van Sam, die aan het einde stond van een snelle aanval met Lars als aangever. Het slotakkoord was voor Carsten, die met zijn tweede balcontact via een kopbal een corner benutte voor de 0-7. Met deze overwinning voldeed NEO’25 aan de verwachtingen.

Met een vrij paasweekend voor de boeg staat de volgende wedstrijd van NEO’25 gepland op 6 april, tegen TSC om 15.00 uur op sportpark de Gaard. De technische staf en spelers rekenen op jullie steun.