Goud en brons bij het wedstrijddebuut van Karate team Sonnema uit Waalwijk!

UTRECHT – Zondag 17 maart hebben 3 deelnemers namens Karate Team Sonnema uit Waalwijk deelgenomen aan de strijd der elementen in Utrecht, georganiseerd door de Karate-do Bond Nederland

Daphne Blom mocht de spits afbijten en stond al vroeg op de mat voor haar categorie kata meisjes 10/11 jaar. Na enkele mooie wedstrijden wist ze als 3e te eindigen en mocht een mooie bronzen plak mee naar huis nemen. Later op de dag wist ze met kumite knap weerstand te bieden! Helaas was dit nog niet voldoende om een prijs mee naar huis te kunnen nemen.

Bruce Rombouts deed vandaag voor het allereerst mee tijdens een wedstrijd. Ondanks de zenuwen die dat met zich meebrengt wist hij knap en overtuigend alle partijen met de maximale score te winnen! Een mooie beker kreeg hij mee naar huis voor zijn 1e plaats.

Chris Neggers heeft deze dag een aantal hoge kata’s voor het eerst laten zien. Eén goede winstpartij van 3-0 was helaas niet voldoende voor een medaille deze keer. Voor de ontwikkeling wel belangrijk om ook nieuwe kata’s in te zetten.

Een mooie dag en een mooi debuut voor Karate Team Sonnema op de nationale wedstrijden.