S.V. Capelle wint bij UVV’40: 0-3

ULVENHOUT – S.V. Capelle reisde zaterdag af naar Ulvenhout voor een ontmoeting met UVV’40, de hekkensluiter van 4F.

Al vroeg in de wedstrijd nam S.V. Capelle de leiding via een aanval over de linkerflank: Aron van Seeters gaf een voorzet en Quinten van Caem scoorde van dichtbij de 0-1. Enkele minuten later zag Geert van den Broek zijn omhaal net over het doel van UVV’40 gaan. Daarna nam UVV’40 het initiatief en moest Capelle-keeper Jasper Verduijn enkele keren ingrijpen. Desondanks breidde S.V. Capelle in de slotfase van de eerste helft de voorsprong uit. In de 38e minuut veroverde Jelte Pols de bal, waarna Sven Stokkermans met een fraai schot de score naar 0-2 bracht. Even later kopte Justin van Ark uit een corner S.V. Capelle naar 0-3.

Na rust speelde S.V. Capelle minder goed. Afgezien van een doelpunt van Daryll-Lee Maasland dat wegens vermeend buitenspel werd afgekeurd, creëerde Capelle nauwelijks gevaarlijke momenten. UVV’40 kreeg daarentegen goede kansen en raakte zowel de paal als de lat van het Capelle-doel. Uiteindelijk bleef het bij 0-3 en pakte S.V. Capelle drie belangrijke punten.

Aankomende zaterdag speelt S.V. Capelle thuis op het Mandemakers Sportpark tegen het zaterdagteam van TSC uit Oosterhout (14.30 uur).