Bridgeclub Waalwijk Uitslag competitie avond nr. 14 op 9 januari

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK – Na een pauze van enkele weken in verband met de feestdagen, startten we het nieuwe jaar met een woordje van onze voorzitter gevolgd door een drankje en een toost op het nieuwe jaar.

Iedereen had er weer zin in, dat bleek uit de fraaie opkomst waardoor het ook deze keer weer mogelijk was om in 3 lijnen te spelen. Geen spectaculaire biedingen deze keer, alleen in de B-lijn kon er 2 x slem geboden worden, maar de meeste paren kwamen niet in dit contract. Achteraf kun je bepalen dat het mogelijk was geweest, de kaartverdeling was heel gunstig, alleen de punten ontbraken waardoor men in de manche eindigde met plus 2 of drie. Lastig uit te bieden zonder voldoende punten. In de C-lijn een mooie eerste plaats voor Marjo en Frans, knap gedaan.

Wij spelen wij elke dinsdagavond onze competitieavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij? E-mailadres: [email protected]. Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook deze kunnen zich opgeven bij Hanny de Rooij.

Onderstaand de uitslag van de eerste 3 paren per lijn van competitie avond nr. 14 op 9 januari.
A-lijn
1 Francijn van Eersel en Jan Korteweg 59,67%
2 Elly Willemen en Huub van Halder 55,83%
3 Ans Hendriks en Jaap Oosterhaven 55,58%
B-lijn
1 Janny Verstijnen en Leo Aarts 58,85%
2 Frouktje Wijma en Jan de Leijer 56,93%
3 Neeltje van Esch en Paula Kronenberg 53,13%
C-lijn
1 Marjo van Beijnen en Frans van Beijnen 67,50%
2 Wil Pols en Con Marks 65,83%
3 Barbara van Breemen en Marja Roestenberg 56,67%

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen