NEO’25 pakt weer drie punten in de beker

TILBURG – NEO’25 speelde zaterdag 16 september de laatste bekerwedstrijd tegen FC Tilburg. Na een zenuwachtig begin kwam NEO’25 na een klein kwartier op voorsprong.

Na een korte drinkpauze zette trainer Marcel van Helmond de boel op scherp. Mede daardoor kwam NEO’25 nog voor rust op 0-2. Toen de 0-3 gelijk na rust viel, was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Een in de 2e helft beter voetballend NEO’25 moest op zoek naar doelpunten, die er vervolgens ook kwamen. De eindstand werd 0-6. Dit halve dozijn doelpunten leverde NEO’25 de volgende ronde in het bekertoernooi op (op doelsaldo), ten kostte van v.v. ONI.

Aanstaande zaterdag start NEO’25 de competitie met een uitwedstrijd bij UVV’40 in Ulvenhout op sportpark Jeugdland. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

Heb jij de WaalwijkApp al gedownload? De lokale App van Waalwijk met een evenementen kalender, vacatures, aanbiedingen en nog veel meer! Download de app via de App Store of via Google Play.