Bridgeclub Waalwijk: uitslag Zomeravonddrive 7

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK – Bridgeclub Waalwijk is een gezellige vereniging waarbij het spelplezier voorop staat. In september gaan we weer starten met de beginnerscursus. De dinsdagavond is onze reguliere competitieavond maar momenteel spelen we geen competitie maar “zomeravond bridge”. Daarnaast spelen we ook nog steeds op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk.

Beide dagen staan ook open spelers die geen lid zijn van BCW. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij? E-mailadres: [email protected]. Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl.

Voor de zomerperiode een hele fraaie opkomst mede doordat er zich een aantal spelers van buiten onze vereniging hadden gemeld om mee te spelen op onze zomeravond drive. Deze zomergasten deden het goed afgelopen keer, zowel in de A- alsmede in de B-lijn wisten ze zeer goed te presteren, met name in de A-lijn door Nelly en Elly met de monsterscore van 70,38%. In de B-lijn was het onderlinge verschil tussen de plaatsen 1 t/m 3 met slechts 1% zeer uitzonderlijk.

Onderstaand de uitslag van de eerste 3 paren per lijn van zomeravonddrive 07
A-lijn
1 Nelly van Alphen en Elly Willemen 70,38%
2 Jan van Dommelen en Peter Damen 58,42%
3 Ria Klein en Wim Klein 56,14%
B-lijn
1 Erna Ansing en Frank van de Put 58,83%
2 Marja Roestenberg en Ria Roestenberg 58,25%
3 Louis Slaats en Arnold Dupont 57,83%

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen