Raz Meir tekent contract tot medio 2024

Foto: RKC Waalwijk

WAALWIJK – De Israëlische rechtsback Raz Meir komt over van Maccabi Haifa en tekent een contract tot medio 2024 met de optie voor nog een seizoen. Afgelopen seizoen werd hij kampioen van de Ligat Ha’Al, het hoogste niveau in Israël. Met het aantrekken van Raz Meir haalt RKC Waalwijk een ervaren speler naar Waalwijk.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘Met de komst van Raz Meir hebben wij voor aanvang van de voorbereiding alle posities achterin dubbel weten te bezetten. Raz heeft de afgelopen jaren in zijn eigen land (inter)nationale ervaring opgedaan en we zijn blij dat hij uiteindelijk voor RKC heeft gekozen om zijn carrière voort te zetten in Nederland.’

Raz Meir

De Israëlische Raz Meir (26) speelde meerdere Champions League en Europa League wedstrijden met zijn club Maccabi Haïfa. In 2016 speelde Raz Meir voor Hapoel Ashkelon. Ook kwam hij uit voor verschillende nationale jeugdelftallen van Israël. De verdediger werd de afgelopen drie seizoenen kampioen van Israël met Maccabi Haifa. De defensie van RKC Waalwijk wordt met het aantrekken van Raz Meir versterkt met een ervaren speler.

Meir is de vijfde aanwinst van dit seizoen, nadat eerder al Aaron Meijers, Jeroen Houwen, Richonell Margaret & Denilho Cleonise werden vastgelegd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen