RWB-2 neemt koppositie over van NEO’25-2

RWB-2 speelde zaterdag 25 februari uit bij de buren op Sportpark De Gaard tegen NEO’25-2, de koploper in de KNVB 2e klasse D. RWB-2 stond voor de start van de wedstrijd twee punten achter op NEO’25 dus stond in deze wedstrijd de koppositie op het spel. Door de 1-2 overwinning is RWB-2 de nieuwe koploper.

Bij rust was de stand met 1-1 geheel in evenwicht, NEO’25 kwam echter beter uit de kleedkamer en kreeg een aantal mooie kansen. Keeper Thijs Fleming sleepte in deze periode RWB-2 er doorheen voorkwam dat RWB op achterstand kwam. Zoals vaker gebeurt valt bij het missen van kansen de goal aan de andere kant. En dit gebeurde, RWB-2 kwam halverwege de 2e helft op een 1-2 voorsprong. Vanaf dat moment kreeg RWB de wedstrijd onder controle, maar NEO´25 kreeg in blessuretijd nog wel een grote kans. Het bleef echter 1-2, want na keeper Thijs Fleming te hebben gepasseerd kreeg de NEO´25 aanvaller de bal niet in de lege goal maar schoot naast.

Volgende week, zaterdag 4 maart speelt RWB-2 in Waardenburg tegen WNC-2.