S.V. Capelle verliest bij Sleeuwijk: 3-2

SLEEUWIJK – S.V. Capelle voetbalde zaterdag weer de eerste competitiewedstrijd na de winterstop en ging op bezoek bij Sleeuwijk.

Capelle begon niet attent aan de wedstrijd: gelijk in de eerste minuut bracht Andor van Andel de gastheren op 1-0. Hierna mogelijkheden voor beide partijen, maar het was Capelle dat in de 29e minuut het net wist te vinden: een steekpass van Tygo de Jong bereikte Quinten van Caem, die eerst de keeper omspeelde en hierna de 1-1 aantekende.

Na de rust kreeg Sleeuwijk meer veldoverwicht en ging het op zoek naar de voorsprong. In de 57e minuut volgde deze ook: uit een corner wist Jesse Rombouts de 2-1 binnen te werken. Een kwartier voor tijd bracht Jeffrey Molhoek Sleeuwijk op 3-1 en leek de wedstrijd beslist. Toch wist S.V. Capelle in de 82e minuut nog de aansluitingstreffer te maken: Daryll-Lee Maasland veroverde de bal en legde af op Quinten van Caem, die de 3-2 op het scorebord zette. In de slotfase wist S.V. Capelle niet meer de gelijkmaker af te de dwingen en bleef de 3-2 staan.

A.s. zaterdag 4 februari is S.V. Capelle vrij voor de competitie en oefent het thuis tegen het Zevenbergse Seolto (14.30 uur). De week er op wordt er op zaterdag 11 februari voor de competitie thuis gevoetbald tegen Sparta’30 (14.30 uur).