Succesvolle clinic meidenafdeling WSC

Foto: Roel van Gorp

WSC heeft het jaar 2022 op een mooie manier afgesloten met een clinic voor het goede doel. Het motto was ‘Sportief bezig zijn en iets goed doen voor een ander’. 

Nurija van Schoonhoven, zelf profspeelster bij de Belgsiche topclub OHL Leuven zamelt geld in voor haar stichting om haar biologische moeder, die zij in 2019 via het programma Spoorloos terug vond, een beter leven te geven.

Zij kwam in contact met WSC om samen op te trekken en een leuke middag te organiseren. Ondanks het mindere weer waren er rond de 40 meiden aanwezig die een toffe clinic hebben gehad. Naast de eigen WSC meidenafdeling waren er ook gasten van vv DESK die met een heel team waren afgevaardigd. Klasse meiden!

WSC was een goede gastheer want de meiden begonnen in de kantine met een uitgebreide lunch. Tijdens deze lunch kon Nurija van Schoonhoven toelichten waarvoor er geld ingezameld was. Daarnaast kon ze haar team voorstellen wat ze had meegebracht. Nurija had 3 voetbalvriendinnen meegenomen om samen met haar de clinic vorm te geven.

Aanwezig waren Lotje de Keijzer, speelster van Anderlecht, en er waren ook 2 Oranje Leeuwinnen aanwezig!. Romee Leuchter van Ajax en Caitlin Dijkstra van FC Twente droegen deze middag hun steentje bij. De meiden hebben de clinic afgesloten met een onderling duel. De teamfoto kon uiteraard niet ontbreken. Als slotstuk konden ze opwarmen in de kantine en was er tijd voor foto’s en handtekeningen. Een geslaagde middag voor het meidenvoetbal bij WSC. We danken extra Nurija van Schoonhoven en haar team, onze kantine brigade, Agnes als gastvrouw van ons complex en fotograaf en mede initiator Roel van Gorp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen