Geslaagde GO Play kick-off in de kerstvakantie

WAALWIJK – Tijdens de kerstvakantie is er volop gesport in de Waalwijkse sporthallen. Naast sporttoernooien van diverse verenigingen vond op donderdag 5 januari de GO Play kick-off plaats. Zo’n negentig kinderen genoten in Sporthal De Slagen van allerlei sporten en creatieve workshops, onder leiding van de buurtsportcoaches en diverse verenigingen.

De GO Play kick-off werd voor de zesde keer georganiseerd door Buurtsportcoach Team Waalwijk, in samenwerking met verenigingen en organisaties uit de gemeente Waalwijk en GO Waalwijk. Mede-organisator en buurtsportcoach Maarten Brugmans kijkt terug op een geslaagde dag: “De kick-off is altijd een leuke start van het nieuwe jaar! De kinderen doorliepen een programma waarbij ze deelname aan vier verschillende activiteiten. Waaronder kickboksen met Team Van der Stam, handbal met Tachos, tafeltennis met TTV Waalwijk, badminton door FST Waalwijk, basketbal met de Langstraat Shooters, volleybal met ATAK’55, judo met Asahi en breakdance met Vijay van Kunstencentrum Waalwijk. Het was erg leuk om te zien hoe alle kinderen genoten. Dat mascotte Sjors Sportief ook meedeed, maakte het feest compleet.”

Vooraf aanmelden, deelname gratis

De GO Play kick-off is de aftrap van de tweede helft van het schooljaar, waarbij de buurtsportcoaches elke woensdagmiddag GO Play Sport na School organiseren. Ook zijn er weer volop proeflessen bij sportclubs waarvoor kinderen zich gratis kunnen aanmelden. Kijk voor het overzicht op www.sjors.gowaalwijk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen