GO Waalwijk start nieuwe sport- en cultuurseizoen met live uitzending

WAALWIJK – Op donderdag 8 september verzorgt GO Waalwijk een live uitzending, als aftrap van het nieuwe sport- en culturele seizoen.

In een talkshow-setting gaat Judith Leijtens namens GO Waalwijk in gesprek met Sander Knopper van Theater De Leest en buurtsportcoach Ruud Gommers. Wat staat er de komende tijd zoal op de planning? Uiteraard komt het GO Waalwijk Festival dat op zondag 25 september plaatsvindt, uitgebreid aan bod. Met burgemeester Sacha Ausems gaan we in op de waarde van sport, beweging en cultuur. Ook gaan we in gesprek met Tijs van Beurden en Marjolijn van Spaandonk, voorzitter en bestuurslid van De 80 van de Langstraat, met een vooruitblik en de laatste nieuwtjes rond de jubileumeditie. Het wordt een interactieve uitzending; kijkers kunnen meepraten en vragen stellen in de chat.

De uitzending is donderdag 8 september van 19.00 tot 20.00 uur live te volgen via internet. De link: https://youtu.be/ANeIvGCH1A8 (deze is ook te vinden op www.gowaalwijk.nl en op Facebook en Instagram).

Cookieinstellingen