R.W.B./SVO De Gaard twee keer tweede bij Waalwijk Cup

SPRANG-CAPELLE – De dames van SVO de Gaard hebben zaterdag bij de Waalwijk Cup prima gepresteerd. In de finale was Baardwijk Zondag te sterk. In de eerste helft hield SVO De Gaard nog prima stand maar na rust liep Baardwijk uit naar een 3-0 overwinning. SVO De Gaard was tevreden met de tweede prijs die het in deze editie van de Waalwijk Cup behaalde.

Bij de heren behaalde RWB Waalwijk eveneens een tweede plaats. Ook hier bleef RWB, met uitzondering van de wedstrijd tegen WSC, ongeslagen in de poule. In de finale tegen WSC werd met 4-0 verloren en werd WSC de terechte winnaar van de Waalwijk Cup 2022.

Wethouder Ronald Bakker reikte namens de Gemeente Waalwijk de prijzen uit. Naast de tweede prijs mocht aanvoerder Ronald Possemis van RWB ook de sportiviteitsprijs in ontvangst komen nemen. Zaterdag in de derde helft was de sfeer net als de dagen daarvoor prima, het weer zat mee en er was lekker veel publiek. Iedereen was het er over eens dat SV Capelle er een goed georganiseerd toernooi van had gemaakt. Alle wedstrijden verliepen zonder wanklank, mede een verdienste voor de scheidsrechters en grensrechters van COVS De Langstraat. Volgend jaar gaat Waspik de organisatie van de Waalwijk Cup 2023 op zich nemen.