Geslaagde ledenvergadering S.V. Capelle

SPRANG-CAPELLE – Afgelopen donderdag vond na langere tijd weer de algemene ledenvergadering van S.V. Capelle plaats. Voorzitter Coert van Caem opende de vergadering en had een korte terugblik op de afgelopen seizoenen, waarin, ondanks de corona, toch het nodige is gerealiseerd bij S.V. Capelle. Zo werd o.a. de LED verlichting rond veld A en C gerealiseerd, kreeg veld A een metalen buisafrastering en werd de verlichting op de parkeerplaats vernieuwd.

Helaas konden de competities 2019-2020 en 2020-2021 niet afgerond worden, maar gelukkig kon het seizoen 2021-2022 weer volledig uit gevoetbald worden. De S.V. Capelle teams JO11-1, JO13-1 en JO13-2 behaalden kampioenschappen. Qua senioren voetbal had S.V. Capelle 1 een moeizaam seizoen, maar gelukkig wisten zij zich te handhaven in de 3e klasse via een mooie eindspurt onder leiding van het interim trainersduo Martino van den Broek en Arnold van Pelt. Beiden werden bedankt voor hun inzet voor S.V. Capelle 1, evenals Henk Wagemakers. Hierna werden de financiën van de vereniging besproken en hieruit bleek dat S.V. Capelle de corona periode goed is doorgekomen. Dit mede dankzij de steun van de leden / sponsors en ook de diverse overheidsregelingen. De bestuursleden Robert de Groot en Manon de Rooij werden herkozen, terwijl de bestuursleden Marc Zijlmans en Ad de Jong afscheid namen, de laatste i.v.m. zijn nieuwe functie als wethouder van de gemeente Waalwijk. Tot slot bedankte Coert van Caem alle vrijwilligers en sponsors van S.V. Capelle voor hun inzet / bijdrage.

Na het officiële programma volgde de uitreiking van de “Vos-Van Wijlen” man. Weliswaar werd het seizoen 2019-2020 niet volledig uit gevoetbald door de corona, maar toch was sprake van een vrij groot aantal gespeelde wedstrijden dat jaar. Daarom vonden de initiatiefnemers Ron Vos en André van Wijlen het een goed idee om ook voor dit seizoen nog deze prijs uit te reiken. De top 3 bestond uit Ate Zijlmans (3e plaats), Sijmen Branderhorst (2e plaats) en de winnaar werd Ralf Knops met 333 punten. M.b.t. het afgelopen seizoen 2021-2022 werd Julian van Pelt 3e, Quinten van Caem 2e en werd Sijmen Branderhorst winnaar (393 punten). Hierna volgde de uitreiking van de topscorers prijzen. Deze ging bij de selectie naar Quinten van Caem (14 doelpunten) en bij de overige senioren naar Bas Verduijn (eveneens 14 doelpunten). De prijs voor de hoogste trainingsopkomst van de selectie ging naar Lars van Caem met 76 trainingen. Julian van Pelt en Geert van den Broek werden 2e (75 trainingen) en Maikel van Baardwijk, Ferry Caron en Bart Vermeulen legden beslag op de 3e plaats (74 trainingen). S.V. Capelle kijkt terug op een geslaagde vergadering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen