Koploper VOAB met 3-0 te sterk voor WSC 1

GOIRLE – WSC 1 heeft zondag met 3-0 verloren bij VOAB in Goirle. Bij rust stond het vaandelteam al met 2-0 achter en was de opdracht om de ploeg met slechts 13 tegendoelpunten pijn te doen, een hele lastige.

Tot aan het de 1-0 in de 36e minuut was er nog niet veel aan de hand voor WSC. VOAB had al wel een paar kleine mogelijkheden gehad maar ook WSC had de kans op de openingstreffer toen Pepijn Vrinten Yorick Hulsman vrij op de penaltystip vond. Zijn inzet werd echter door de keeper gekeerd.  Jammer is dat bij de 1-0 van VOAB een serie van slordigheden aan Waalwijkse kant aan vooraf gingen. Eerst was er knullig balverlies op het middenveld en daarna kreeg WSC de bal in eigen strafschopgebied niet weggewerkt. In de 44e minuut was het opnieuw laconiek uitverdedigen die de 2-0 inluidde.

Na rust werd er aardig gespeeld door WSC maar VOAB bleef gevaarlijk op de counter. In de 82e minuut was zo’n counter dan ook raak en was de wedstrijd met 3-0 gespeeld. Dit seizoen zijn er al aardig wat spelers die hun debuut bij WSC hebben mogen maken. Vandaag een hele opmerkelijke aangezien invaller Owen Keller qua leeftijd zelfs nog in de O17 mag uitkomen. In de 20 minuten die hij heeft gespeeld, heeft hij laten zien dat WSC over voldoende talent beschikt voor de komende jaren.

WSC1 speelt nu 2 thuiswedstrijden in 3 dagen tijd. Eerst komt JEKA op bezoek voor een donderdagavond wedstrijd. Op zondag volgt er nog een thuiswedstrijd en dan komt Beek Vooruit op bezoek. We hopen op veel supporters langs de lijn om onze mannen aan te moedigen.