Nieuwe G-team van R.W.B. speelt eerste thuiswedstrijd

Foto: RWB

Sport verbroedert, is goed voor de mens en voetbal is er voor iedereen. Zaken die allemaal naar boven kwamen drijven bij de eerste thuiswedstrijd die RWB-G1 speelde tegen TGG-G1.

De wedstrijd was een wedstrijd voorafgaand aan de wedstrijd tussen de eerste elftallen van beide clubs. Het G-team van RWB liet daarmee zijn lef zien want voor deze vriendschappelijke wedstrijd had het een sterk team uitgenodigd wat al 30 jaar in de competitie speelt. RWB is nog bezig met het opbouwen van het team, moest Paul van Broekhoven door een verkoudheid missen en zag sterspeler Wesley Brandt ook nog geblesseerd uitvallen. Toch weerde het G-team van RWB zich kranig waarbij gezegd moet worden dat ze de tweede helft sportieve ondersteuning kregen van een aantal TGG spelers. Het werd onder leiding van de goed leidende scheidsrechter Julian Callenfels een mooie doelpuntrijke wedstrijd die eindigde in 5-8. Omroep Brabant maakte opnamen van deze wedstrijd die vanaf 30 april worden uitgezonden onder de naam The Goal Getters.

Nadat aan het einde van de wedstrijd een groepsfoto was gemaakt werd in de kantine nog gezamenlijk een frietje met snacks en wat te drinken genuttigd en afgesproken dat er zeker nog een vervolg komt. Iedereen, spelers, speelsters, trainers en begeleiders waren na afloop trots dat ze van deze middag zo’n leuke en sportieve happening hadden gemaakt en ook nog een aantal nieuwe vrienden rijker waren geworden.

RWB gaat door met het uitbreiden van het team, want ze kunnen nog steeds versterking gebruiken. Wil jij graag voetballen in een G team. Stuur dan een berichtje naar [email protected] Voor info kun je ook bellen naar Bas Bruurmijn (06) 21571616.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden