S.V. Capelle verliest bij Haaften: 3-1

S.V. Capelle ging zaterdag op bezoek bij Haaften. S.V. Capelle had onderweg oponthoud i.v.m. wegwerkzaamheden en hierdoor begon de wedstrijd drie kwartier later.

Het veld was door de regen zwaar. In eerste instantie ging S.V. Capelle daar beter mee om en kwam het na twintig minuten op voorsprong: een corner van Tresor Mbiavanga werd ingekopt door Quinten van Caem en dus 0-1. Lang kon Capelle hiervan echter niet genieten. Bij een corner van Haaften werd niet attent verdedigd en hierdoor kon Kevin van de Velde enkele minuten later de 1-1 binnen koppen. Hierna nog mogelijkheden voor beide partijen, maar de 1-1 bleef staan tot de rust.

Na de rust gebeurde er weinig voor beide doelen en speelde de wedstrijd zich met name op het middenveld af. Halverwege de tweede helft kwam Haaften op voorsprong: S.V. Capelle was weer niet scherp bij een corner en via een schot van wederom Kevin van de Velde werd het 2-1. S.V. Capelle was niet bij machte de gelijkmaker af te dwingen en in de slotfase werd de eindstand via Danny Verwolf bepaald op 3-1.

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle thuis tegen het Bossche BLC.