R.W.B. lijdt 2e nederlaag van dit seizoen

WAALWIJK – De 1e helft liet Gudok RWB voetballen. RWB kwam op een snelle 0-1 achterstand door balverlies op ‘t middenveld en gemakkelijk wegdraaien van een van de spitsen van Gudok.

Via Justin van der Sanden kwam RWB daarna goed terug op 1-1. Voor de rust heeft RWB vervolgens een aantal kansen gehad om op voorsprong te komen, maar de bal wilde er niet in. Gudok slaagt er daarentegen wel in om de stand op 1-2 te brengen. Weer is het de nr. 10 die de bal op het middenveld ophaalt, zelf doorloopt, de bal over de verdediging aangespeeld krijgt en via een botsing met Björn de bal uiteindelijk in het doel werkt.

Na rust kreeg RWB weer het initiatief en men kreeg kansen op 2-2, maar de gelijkmaker valt steeds net niet. Zo verdwijnt een bal van de ingevallen Bram van Iersel rakelings over het doel en gaat een schot van Onur Ulusan tegen de lat. Het verschil zat hem in de effectiviteit, het omgaan met de kansen. Gudok kwam op over rechts, er volgt een voorzet en de bal valt precies goed, 1-3. Aan het einde van de wedstrijd speelde Gudok de RWB-defensie weer eens erg gemakkelijk uit en dit resulteerde in de 1-4 eindstand.

Volgende week zal er toch echt uit een ander vaatje getapt moeten worden als RWB uit tegen Gilze speelt.