S.V. Capelle wint bij ONI: 1-4

‘S GRAVENMOER – S.V. Capelle ging zaterdag voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op bezoek bij ONI in ‘s Gravenmoer.

In de openingsfase waren er mogelijkheden voor beide partijen, waarbij ONI pech had met een schot op de paal. Het was echter Capelle dat op voorsprong kwam in de 36e minuut. Ferry Caron zette druk op de ONI doelman, veroverde de bal en werkte hierna de 0-1 binnen. Even later een goede actie van Tygo de Jong, die aflegde op Julian van Pelt. Deze zag zijn schot geblokt worden, maar hierna wist Tygo de Jong toch nog de 0-2 binnen te schieten.

Halverwege de tweede helft besliste S.V. Capelle de wedstrijd. Na een actie van Glenn Vos belandde de bal bij Vincente Ndongala, die met zijn schot de paal raakte. Uit de rebound maakte Tygo de Jong de 0-3. Binnen een minuut volgde de 0-4: Glenn Vos brak door de ONI defensie heen en legde af op Vincente Ndongala, die binnen schoot. Tien minuten voor tijd kwam ONI via een mooie volley van Marc Ravensbergen op 1-1 en dit werd ook de eindstand.

Komende zaterdag speelt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark tegen GDC (aanvang: 14.30 uur).