Kanjervoetbal voor 4-, 5- en 6-jarigen bij WSC is weer begonnen!! Kom jij ook meedoen?

Foto: WSC

WAALWIJK – Elke woensdagmiddag zijn ze enthousiast en fanatiek aan het voetballen. De kanjers van WSC. En ze zoeken vriendjes en vriendinnetjes die met hen mee willen doen.

Deze 4-, 5-, en 6-jarige kinderen beginnen met voetballen en trainen wekelijks onder bezielende leiding van Mieke van Mosselveld. De training is van 14.30 uur tot 15.30 uur. Andere seizoenen trainde deze groep vroeger op de middag, maar omdat sommige basisscholen een continurooster hebben ingevoerd, is de training naar een later tijdstip verplaatst.

De kanjers trainen natuurlijk op een speelse manier. Als ze er op enig moment klaar voor zijn én zin in hebben stromen ze door in de 4 tegen 4 competitie op zaterdagochtend. Mieke weet dit, met meer dan 25 jaar ervaring in prima banen te leiden.

Kinderen van 4, 5 en 6 jaar die voetbal eens uit willen proberen, mogen vrijblijvend langskomen op woensdagmiddag. Ze mogen 4x meedoen, voordat ze besluiten of ze lid willen worden. Kinderen hoeven niet te worden aangemeld voor deze proeftrainingen. Wél is het fijn als ze de eerste keer komen, om 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Op die manier kan Mieke eerst even kennismaken.

Heel graag snel tot ziens bij WSC op sportpark Eikendonk aan de Akkerlaan!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen