Rasechte Waalwijkse opent personal training studio!

Foto: Mandy Glaudemans - MGPT

WAALWIJK – Geboren en getogen in Waalwijk, al van jongs af aan het sporten en een echte topsport mentaliteit, dat is Mandy Glaudemans. Wellicht klinkt haar naam bekend, want Mandy is begonnen met voetballen bij Baardwijk en WSC en schopte het als voetbalster tot jeugdinternational en speelde voor het vrouwenteam van Willem II. Niet gek dus dat haar kernwaarden in het leven zijn: training, volharding en discipline.

Tijdens haar opleiding aan het CIOS in Goes ontstond haar passie voor fitness. Enkele opleidingen en cursussen verder ging zij aan de slag als personal trainer. Inmiddels 28 jaar jong, al acht jaar ervaring en nog elke dag aan het leren en zichzelf aan het ontwikkelen. Maar belangrijker nog, ook haar klanten ontwikkelen en leren!

Mandy’s droom

Wanneer we Mandy vragen naar haar doel of droom kiest zij niet voor iets voor zichzelf. “Ik haal de meeste voldoening uit het helpen van mensen, ik maak van hun doel ons doel en probeer hen écht verder te helpen, zowel mentaal als fysiek”. De spreekwoordelijke “stok achter de deur” voor hen die wel de ambitie hebben, maar niet de discipline. En natuurlijk gaat met het openen van haar eigen pand ook een droom in vervulling. Mandy levert maatwerk, immers elk individu en elk lichaam is anders. Ieder met zijn/haar eigen doel en dus ook een op maat gemaakt trainings,-en voedingsschema. MG PT gaat voor een persoonlijke benadering, die bij veel grote sportscholen vaak ontbreekt. Van één op één training tot duotraining en small group lessen, kleinschalig en laagdrempelig dus. Mede door haar empatisch vermogen voelen mensen zich snel vertrouwd en op hun gemak wanneer ze bij Mandy trainen. Sociaal, enthousiast en resultaatgericht zijn verder eigenschappen die haar beschrijven.

Opening

De afgelopen maanden is er al een aardige klantenkring opgebouwd voor wie Mandy op zaterdag 2 Oktober 14:00-18:00 de deuren officieel opent. MG PT beschikt over een prachtige ruimte van 130 vierkante meter, een huiselijke sfeer en al een fijne groep klanten die samen echt een community vormen. ”Iedereen heeft een eigen doel, maar we helpen elkaar stap voor stap verder!”

Er is ook een openingsactie!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs tijdens de opening of stuur een mail naar [email protected]
Vanwege corona en een maximaal aantal gasten is contact vooraf wel gewenst!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden