V.V. Baardwijk organiseert geslaagde Nationale Voetbaldag

WAALWIJK – Afgelopen zaterdag 12 juni vond de Nationale Voetbaldag plaats bij v.v Baardwijk. Ruim 130 kinderen waren aanwezig op deze te gekke ochtend.

Het Oranje Fonds heeft alle amateurclubs in Nederland de mogelijkheid gegeven deel te nemen aan de Nationale Voetbaldag, deze kans greep Baardwijk meteen met beide handen aan! Als club ben je zelf verantwoordelijk voor de invulling van de dag. Baardwijk koos voor een ‘vriendjes en vriendinnetjes’ ochtend, dit was een goede keuze. Ruim 130 kinderen (leden en niet leden) waren vol enthousiasme aanwezig op het Baardwijk terrein.

Om 10:00 werd er gestart met een gezamenlijke warming-up op de tribune. Nadat iedereen warm was kon er gestart worden met alle spellen die op het hoofdveld klaar stonden. Van klimmen en klauteren over de stormbaan, naar voetbalkwartet tot aan Belgisch partij. Halverwege de ochtend was het tijd voor een glaasje ranja en een lekker waterijsje. Het laatste half uur was een groot feest, iedereen mocht namelijk vrij spelen. Dit zorgde voor een extra lange rij bij de stormbaan, dit staat natuurlijk ook niet elke dag op een voetbalveld. Om 12:30 uur vertrokken de deelnemers voldaan terug naar huis.

V.V. Baardwijk kan terug kijken op een geslaagde dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen