R.W.B. gaat met Jeugdafdeling deelnemen aan de RegioCup

Foto: RWB

Op vrijdag 28 mei zijn er weer een aantal versoepelingen bekend gemaakt, zodanig dat er eindelijk weer jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen toegestaan zijn. Dit betekent dat op zaterdag 5 juni de KNVB start met de RegioCup.

De RegioCup is een minicompetitie van maximaal 4 speeldagen waarbij Jeugdteams weer echte wedstrijden kunnen spelen tegen gelijkwaardige teams. De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende zaterdagen: 5 juni, 12 juni, 19 juni en zaterdag 26 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceert de KNVB het programma in Sportlink en de Voetbal.nl-app.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18, wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de JO19. RWB heeft met JO8-4 t/m JO16-1 in totaal 18 teams (Jongens en meisjes) ingeschreven voor de RegioCup.

Op de valreep kan er dit seizoen dus toch nog een competitie gespeeld worden, en dat is toch waar iedereen het meeste plezier aan beleeft. Een hele lange tijd mocht er alleen getraind worden door de Jeugd, maar daarbij zag je de motivatie wel terug lopen. Fijn dat er nu dus toch weer jeugdwedstrijden gespeeld kunnen worden!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden