Bemachtig jouw stukje historie uit het Mandemakers Stadion!

Foto:

WAALWIJK – Aanstaande zondag is het zover! Supporters en andere geïnteresseerden kunnen deze dag een stukje RKC-historie in de vorm van een stadionstoeltje bemachtigen. Lees hieronder alles over de tijden, het ophalen en overige belangrijke informatie.

Alle stadionstoeltjes van het Mandemakers Stadion worden zoals gezegd op korte termijn vervangen voor nieuwe exemplaren. RKC Waalwijk biedt hierbij fans en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om één of meerdere stoeltjes op te komen halen!

Op zondag 30 mei, tussen 10.00 uur en 13.00 uur, is er de mogelijkheid om je stoeltje(s) op te halen. Seizoenkaarthouders 20/21 krijgen op vertoon van hun pas een gratis willekeurig exemplaar, voor iedere extra stoel betaal je het symbolische bedrag van € 1,-. Dit tarief geldt ook voor niet-seizoenkaarthouders. De opbrengst van de verkoop zal ten goede komen aan de nieuwe mindervalidetribune die gerealiseerd gaat worden.

Route

Het ophaalpunt is te bereiken door via de Olympiaweg de parkeerplaats voor het Mandemakers Stadion op te rijden. Volg hierbij de aanwezige routing, om daarna de parkeerplaats weer te verlaten (zie plattegrond onderaan dit bericht).

Bij aankomst van het afhaalpunt zal één van onze medewerkers vragen naar je seizoenkaart en het aantal stoeltjes wat je af wilt nemen, waarna je meteen kan betalen. Je hoeft hierbij de auto niet te verlaten, wij laden de stoel(en) voor je in!

Reserveringen

Reserveringen van minimaal tien stoeltjes kunnen ook via de aanwezige routing zich bij het ophaalpunt melden. Geef hierbij bij het ophaalpunt je reservering door aan bij één van onze medewerkers. Reserveren is momenteel niet meer mogelijk.

Overige informatie

  • RKC Waalwijk raadt het aan om per auto naar het Mandemakers Stadion te komen.
  • Van plan om meerdere stoeltjes mee te nemen? Denk aan bijvoorbeeld een aanhanger!
  • Het verzoek om deze dag contant gepast te betalen of met pin.
  • Gedurende de dag gelden uiteraard de reguliere coronamaatregelen vanuit de overheid.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden