Vrouwen die voetballen leuk vinden kunnen bij R.W.B. komen proeftrainen

Foto: RWB

WAALWIJK – De vrouwen van RWB Zaterdag zijn niet alleen actief met het op peil houden van de eigen conditie. Ook als er gevraagd wordt om als vrijwilliger RWB te ondersteunen zijn ze niet te beroerd hun handen uit de mouwen te steken.

Zo is Kristel Mans van RWB VR1 Zaterdag actief bij de opzet van de samenwerking bij de meisjes van RWB, DESK en NEO’25 en waren er een aantal meiden actief bij de clinic die georganiseerd werd als Kick Off van deze samenwerking.

In mei en juni blijven de vrouwen van RWB op de donderdagavonden trainen op Sportpark De Gaard om op die manier de conditie op peil te houden. Trainingen van de vrouwen zijn op de donderdagen van 18.30 tot 20.00 uur.

Buiten sporten is niet alleen gezond, het heeft ook nog veel meer positieve effecten op de mentale gezondheid. Hierdoor wordt je gelukkiger, heb je minder last van stress leidt dit tot een ontspannen gevoel. Voetballen is ook nog verweg de goedkoopste teamsport en zitten er veel voordelen aan het beoefenen van een teamsport. Uiteraard ook verplichtingen maar dat is wel een motivatie om jezelf te blijven motiveren en lekker te gaan sporten.

Wil jij ook deel uitmaken van een team en vindt je voetballen leuk, kom dan een paar keer meetrainen. Proeftrainingen zijn gratis en wil je daarna lid worden dan kan dit altijd nog vanaf het begin van het nieuwe seizoen 2021-2022. Voor informatie en aanmelden kun je terecht bij Nicky Ligtvoet (06) 34 16 63 01.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden