Paashockey bij Hockeyclub Waalwijk

Foto: HC Waalwijk

Bij Hockeyclub Waalwijk was het zaterdag tijd voor Paashockey. Normaal is Paaszaterdag een dag waarop competitiewedstrijden gespeeld worden, maar door Corona is dat jammer genoeg nog steeds niet mogelijk. Toch wou wou de minicommissie van Hockeyclub Waalwijk toch voor een leuke paasherinnering zorgen voor de leden van de Jongste Jeugd. En dat is zeker gelukt!

De leden van de oudste teams (9 en 10 jaar) speelden een paastoernooitje. In onderlinge wedstrijden van 20 minuten kwam uiteindelijk 1 team als winnaar uit de bus. Zij gingen dan ook met met 1kg chocolade naar huis. Maar ook de andere teams kregen een leuke paasverrassing mee naar huis.

Voor de jongste teams (6-7-8 jarigen) waren er verschillende spelletjes. Er was een heuse eierrace en met paasoren op moesten ze eieren ‘stelen’. Ze speelden wedstrijdje streethockey en uiteraard kon een partijtje hockey niet ontbreken. Ook kwam er een heuse paashaas meehelpen (of net niet). De paashaas zorgde in elk geval voor genoeg hilariteit bij de kinderen.

Paashockey zou paashockey niet zijn als er geen eieren gezocht werden. Deze waren verstopt op het grasveld naast de hockeyvelden. Het zoeken mocht wel niet te makkelijk zijn, dus was het veld volgelegd met allerlei (hockey) obstakels. De gevonden eieren mochten uiteraard naar huis meegenomen worden.

Voor de kabouters (4-5 jaar) was er een heus hindernissenparcours, er werden spelletjes gespeeld en uiteraard kon een partijtje knotshockey niet ontbreken. Het allerleukste vonden ze het hockeyspelletje met de geknutselde paashazen. Wat waren die leuk geknutseld! Ook voor de kabouters waren er paaseieren verstopt, op en rond het speeltoestel.

Voor meer info kan je altijd contact opnemen met [email protected]

Foto: HC Waalwijk
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden