R.W.B.-jeugd maakt plezier tijdens PLUS van Engelen Clinic

Een beeld van het keepersevenement van WSC afgelopen zaterdag
Een beeld van het keepersevenement van WSC afgelopen zaterdag
Foto: RWB

WAALWIJK – In deze coronatijd staan de zaterdagen in het teken van onderlinge wedstrijden. Ter afwisseling wordt er elke maand als extra een clinic georganiseerd.

De PLUS van Engelen Clinic van zaterdag 27 maart werd in elkaar gedraaid door de hoofdtrainers Larry van Ommen en Alfons van der Pluijm. In drie leeftijdscategorieën werd er gestreden om mooie prijzen. Om 9.30 uur werd gestart door de jongens en meisjes van JO8 en 9, tussenin waren JO10, 11 en 12 aan de beurt en de clinic werd door JO13 en JO14 om 12.30 uur afgesloten. Tijdens de clinic werd in een aantal uitdagende oefenvormen aandacht besteed aan techniek, tactiek en conditie en werd afgesloten met een prijsuitreiking. De clinic werd door een aantal sponsoren mogelijk gemaakt en kreeg de naam van PLUS van Engelen.

Zaterdag 3 april is het Paaszaterdag. Voor de Kanjers en jongens en meisjes t/m 8 jaar staat er na de training het Paaseieren zoeken op het programma. De overige jeugdelftallen spelen onderlinge wedstrijden en om 13.00 uur staat de wedstrijd RWB JO19-1 tegen RWB tot 27 jaar op het programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen