Willy Naessens, Mandemakers Keukens en Van Mossel verlengen partnership met RKC Waalwijk

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk maakt met veel trots bekend dat de samenwerkingen met hoofdsponsor Willy Naessens en de strategische partners Mandemakers Keukens en Van Mossel zijn verlengd. Onder de noemer #RKCommitment werden de verlengingen eerder vandaag bekend gemaakt middels een ludieke video.

Commercieel directeur Willem van der Linden is trots op de verlengingen: ”We hechten als RKC veel waarde aan de sterke band en nauwe samenwerking met Willy Naessens, Mandemakers Keukens en Van Mossel. Stuk voor stuk relaties waaruit al vele jaren mooie dingen zijn ontstaan. Met veel positieve energie kijken we uit naar een net zo succesvolle toekomst. Het is voor ons als club dan ook fantastisch nieuws dat deze grote partners, zeker in deze tijd, de samenwerking verlengen en hun vertrouwen uitspreken in ons RKC Waalwijk.”

Shirtsponsoren

Alle drie de partners zijn al meerdere seizoenen verbonden aan de Geelblauwen en pronken ook deze jaargang weer op het wedstrijdtenue van de club. Willy Naessens Industriebouw, hoofdsponsor sinds 2019, op de borst en met Mandemakers Keukens en Van Mossel op de achterkant van het tricot. Met de verlengingen zullen zij ook komend seizoen te bewonderen zijn op het Geelblauwe wedstrijdshirt.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen