‘4 doagskes ááchterááf’

WAALWIJK – Alsnog wat onverwachts, na een week met sneeuw en ijspret, mochten we afgelopen zaterdag weer het veld van v.v. Baardwijk op! Ineens was daar het lenteweer!

Omdat het dit jaar toch al allemaal anders is dan anders vierden wij toch nog carnaval onder het motte: ‘4 DOAGSKES ÁÁCHTERÁÁF’ voor alle jeugdleden van Baardwijk. Vanaf 9.15 uur werd onze jongste jeugd ontvangen door ‘Prins Wally’ en ‘Schônmoakster Yvonne’ die ervoor zorgden dat iedereen op ludieke wijze aan de coronaregels werden herinnerd.

Het trainingsveld was weer redelijk hersteld van de vorst en sneeuw. Met geel-zwarte versieringen en leuke spellen die klaar stonden zag het er gezellig en lekker carnavalesk uit! Onder het genot van een zonnetje en carnavalsmuziek werd volop gestreden bij de verschillende spellen. Elke leeftijdscategorie werd vermaakt met ‘Voetbalsjoelen’, ‘groot 4 op-een-rij’, ‘Beerpong XXL’, ‘Voetbalflipper’ en ‘Ballenbroek’.

De kanjers van Baardwijk lieten zien echt te kunnen feesten, zij showden de Pinguindans en liepen de polonaise over het veld.

Ondanks alles voelde het voor de kinderen als een echt carnavalsfeest en waren we daarnaast blij dat we onze skills weer konden vertonen op het veld. Om 18.00 uur gingen we moe maar zeer voldaan naar huis om thuis nog even na te genieten van een geweldig feestje.

Nu we waarschijnlijk het echte winterweer weer achter ons kunnen laten gaan we de normale routine weer oppakken. De circuittrainingen voor de jongste categorieën gaan weer beginnen, alle gewone trainingen kunnen weer op de gebruikelijke manier worden opgepakt en op de zaterdagen worden weer onderlinge toernooitjes of wedstrijdjes gehouden.

Natuurlijk hopen we volgend jaar weer een ‘normaal’ carnavalsfeest te vieren.

De carnavalscommissie

Gedurende deze dag zijn er diverse foto’s gemaakt:

Fotoalbum 1, https://flic.kr/s/aHsmUqMUBb

Fotoalbum 2, https://flic.kr/s/aHsmUqAngx, Teams onderlinge comeptitie 

Fotoalbum 3, https://flic.kr/s/aHsmUqq28Q, JO10

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden