Hoofdtrainer NEO’25 gaat ‘natuurlijk’ door

Foto: NEO25

Het voetbalseizoen 2020-2021 op een normale manier afmaken, zal onwaarschijnlijk blijken te zijn. Wat op zich jammer is, want de NEO-mannen hadden een voortvarende start. Voor hoofdtrainer Stefan Brok een extra reden om er minimaal nog een jaar aan toe te voegen bij zijn cluppie NEO’25.

“Dit seizoen kunnen we niet als volwaardig beschouwen en dus gaan we langer met elkaar door”, voegt hoofd voetbalzaken Rene de Bie toe. “We hebben een traditie om graag langere samenwerking met onze hoofdtrainers aan te gaan en deze samenwerking met Stefan past ons en de jonge spelersgroep goed.

We zijn zeer tevreden over de spelbenadering van onze trainer, de samenwerking met de staf en spelers en willen een goede basis neerleggen voor de toekomst met onze jonge spelersgroep. Daarbij is er een brede selectie-groep, NEO 2 aangevuld met een A-jeugd, die voor de nodige stabiliteit gaat zorgen.

Bijkomstig voordeel is dat de gehele staf met Dick Timmermans, Patrick Leijtens en Carl Zopfi, als verzorger, commitment heeft gegeven en dus intact blijft.

De structuur staat, de bereidheid om hard te werken is er en dus kijken we uit naar het moment dat er daadwerkelijk weer gevoetbald kan gaan worden. Dat plezier gunnen we onze leden, vrijwilligers en met name de trouwe supporters.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen