S.V. Capelle jeugd en senioren elke week zeer actief

SPRANG-CAPELLE – Het S.V. Capelle clubgebouw is helaas nog steeds gesloten, maar buiten bruist het gelukkig wekelijks nog van de voetbalactiviteiten. In de week ’s avonds (maandag t/m donderdag) en op zaterdag zijn de jeugd en senioren / dames zeer actief.

De jeugd heeft meer mogelijkheden qua trainingen en speelt ook onderling oefenwedstrijden. Bij de senioren zijn de mogelijkheden beperkt en kan er bijv. geen partij worden gespeeld. Er wordt aangepast getraind in groepjes van 4.

De selectie traint momenteel 2 a 3 keer per week. Hoofdtrainer Edin Curic is tevreden over de huidige opkomst van minimaal 20 spelers per training. Hieruit blijkt ook dat het voor veel spelers in een behoefte voorziet om toch sportief actief te blijven.

Hopelijk kunnen er in het nieuwe jaar snel weer verruimingen plaatsvinden, zodat er ook bij de senioren weer partijvormen / (oefen)wedstrijden mogelijk zijn. Ook de jeugd zou graag weer tegen andere tegenstanders voetballen. Zeker bij een buitensport als voetbal zijn meer mogelijkheden gewenst om het voor de voetballers afwisselend / uitdagend te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen