R.W.B. beleeft prima start in 3e Klasse B

Foto: RWB

WAALWIJK – In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen moest RWB starten zonder de geblesseerde Serhan Eyupoglu. Een domper omdat Serhan gezien wordt als de leider van RWB’s achterste linie. Dennis Timmermans nam zijn rol met verve over en werd ook meteen gekozen tot Man of the Match. Dennis speelde een rol bij de tot stand koming van het derde doelpunt van RWB en had tijdens de wedstrijd geen enkel persoonlijk duel verloren. Na de wedstrijd kreeg hij dan ook de bloemen van sponsor BloemMarlou Waalwijk.

RWB kwam thuis tegen TSV Gudok al snel op een 0-1 achterstand maar raakte niet in paniek en bleef goed voetballen. Nog voor rust werd de achterstand door doelpunten van Onur Olusan en Justin van der Sanden omgebogen naar een 2-1 voorsprong. Na een uur spelen verzond Dennis Timmermans een lange bal richting het Gudok doel. Een Gudok speler werkte vervolgens met zijn hoofd de diepe bal in het eigen doel en stond RWB op een riante 3-1 voorsprong. Gudok maakte nog wel de 3-2 maar RWB mocht aan het einde 3 punten toevoegen aan het totaal.

Met 6 punten uit 2 wedstrijden staat RWB mee bovenaan in de 3e klasse B, een prima start van de competitie. Zondag 4 oktober staat voor RWB de eerste Langstraatse derbij tegen Nieuwkuijk op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van Nieuwkuijk en na de persconferentie van Premier Mark Rutte weten we dat de wedstrijd zonder publiek gespeeld moet worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen