Verander jouw leven in 9 weken!

Foto:

WAALWIJK – Vanaf 26 september start Fysio Totaal Waalwijk met het volgende OERFIT traject. Er zijn nog een paar plaatsen over dus schrijf je direct in.

In 9 weken ga jij een nieuw setpoint voor jezelf creëren; jouw nieuwe normaal. Door aan een aantal ‘leefstijl knoppen’ te draaien ga jij je in 9 weken een andere mens voelen. Meer energie, flexibel in energiesystemen, sterker, een andere lichaamssamenstelling, mentaal scherper en fitter.

De OERFIT methode is een trainingsprogramma wat bestaat uit de pijlers: IJS, ADEMHALING, VOEDING, SPORT en MINDSET.

Het programma duurt 9 weken waarin we jou 2x per week gaan begeleiden. De reden hiervoor is dat verandering, tijd en energie kost. In 9 weken kun je echt verbluffende resultaten behalen als je de OERFIT principes gaat toepassen.

OERFIT geeft je inzicht en een ervaring voor het leven.

De methode geeft je inzicht in de werkingsmechanismen van je lichaam en brein die je de rest van je leven kan gebruiken. Onze filosofie is dan ook; als je begrijpt waarom je bepaalde dingen anders moet doen en je hebt de ervaring dat dit echt werkt, dan blijft je dit ook toepassen. Het is dan ook opvallend hoeveel oud-oerfitters de principes blijven toepassen in hun leven.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden