R.W.B. komt langzaam in zijn ritme

WAALWIJK – RWB heeft het niet echt getroffen met de loting van het Bekertoernooi. In plaats van 4 zitten er in er in Groep 3-21 slechts 3 teams ingedeeld. Vervolgens staat RWB zodanig ingedeeld dat het ook nog een 2 uitwedstrijden moet spelen en kan de wedstrijd tegen WSJ niet op zondag gespeeld worden omdat WSJ al is gestart met de competitie.

De bekerwedstrijd uit bij WSJ wordt dus niet zondag 13 september maar donderdag 17 september om 19.30 uur gespeeld. Op het laatste moment is het toch nog gelukt om zondag 13 september een tegenstander te vinden en speelt RWB thuis om 13.15 uur tegen zondag 4e klasser Maliskamp uit Rosmalen.

Zaterdag 5 september speelde RWB een oefenwedstrijd thuis tegen SV BLC wat in de competitie uit gaat komen in de zaterdag 3e klasse-D. Deze oefenwedstrijd werd met 3-1 gewonnen. Verdedigend stond het beter dan bij de eerste oefenwedstrijden, aanvallend werden er nogal wat kansen gemist. De sciore had dus gemakkelijk hoger uit kunnen vallen. De uitslag zou ook eigenlijk ook 4-1 moeten zijn want RWB was er van overtuigd dat de vrije trap van Ronald Possemis er in zat. Voor rust opende Justin van der Sanden de score waarna SV BLC voor rust gelijk kwam. Na rust scoorde Ronald Possemis en de eindstand werd met 3-1 bepaald door Bram van Iersel.