Welk goed doel komt op het shirt van v.v. S.S.C.’55? Meld je aan!

Foto: SSC'55

Goede doelen opgelet! Voetbalvereniging S.S.C.’55 uit Sprang-Capelle gaat vanaf het seizoen 2020/2021 spelen met de naam van een goed doel op alle wedstrijdshirts en trainingspakken. Welk twee goede doelen dat worden? Dat staat nog niet vast.

Daarom dagen we goede doelen uit. Wil jij met jouw stichting op de wedstrijdshirts van de senioren tot en met de allerjongste pupillen (mannen én damesteams)? Stuur dan voor 1 september een pitch in waarin je ons overtuigd om voor jouw goede doel te kiezen.

Waar moet de pitch aan voldoen?

We roepen met name lokale en regionale goede doelen op om een voorstel in te dienen. Je bent vrij in het bedenken van de vorm. Schrijf je een brief? Maak je een video? Kom je langs met een creatieve attentie? Het is helemaal aan jou.

Je stichting moet een ANBI-status hebben.

Pitches kunnen tot 1 september 2020 ingezonden worden bij Arno van Oosterhout, bestuurslid sponsoring S.S.C.’55, via [email protected]. Of naar het postadres van S.S.C.’55: Postbus 10, 5160 AA Sprang-Capelle.

Op 30 september kiezen de Vrienden van S.S.C.’55 uit alle inzendingen twee winnaars waarmee we dit project gaan starten.

In de loop van het seizoen zullen de eerste tenues met daarop de goede doelen worden gedrukt. S.S.C’55 kiest ervoor om niet alle kleding in een keer te vervangen, maar op het moment dat een team toe is aan nieuwe kleding.

Hoe werkt de sponsoring?

Huidige en nieuwe sponsoren kunnen zich aanmelden als Vriend van S.S.C.’55. Zij leggen jaarlijks een bedrag in waarvan een deel rechtstreeks naar het goede doel gaat. Een ander deel wordt besteed aan tenues en trainingspakken voor onze leden met daarop naam en logo van de goede doelen. Met het derde en laatste deel van het sponsorgeld schaffen we materialen aan voor onze leden.

Maar we doen meer voor de goede doelen: S.S.C.’55 regelt elk jaar een activiteit waarmee onze jeugdleden geld ophalen of zich op een andere manier inzetten voor de goede doelen.

Waarom kiest S.S.C.’55 voor een goed doel op het wedstrijdshirt?

Bij S.S.C.’55 staat voetbal centraal. Maar er is meer dan voetbal. Gelegen in het hart van Sprang-Capelle vervult S.S.C.’55 een maatschappelijke rol die verder gaat dan voetballen. Dat maatschappelijke gezicht willen we nog meer benadrukken door de prominente plek op onze wedstrijdkleding te geven aan een goed doel.

We zien jullie inzendingen met interesse tegemoet!

Wil je meer weten over deze actie? Neem dan contact op met Arno van Oosterhout via 06 – 12 43 79 77.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden