Sport- en cultuuraanbieders openen hun deuren: 5 september Open GO-dag

Ook TTV Waalwijk doet mee met de Open GO-Dag.
Foto: GO Waalwijk

WAALWIJK – Om te laten zien hoe veelzijdig het sport- en cultuuraanbod in gemeente Waalwijk is, organiseert GO Waalwijk op zaterdag 5 september de Open GO-dag. Iedere aanbieder van sport, beweging, muziek, theater, kunst en andere creatieve uitingen is door GO Waalwijk uitgenodigd om op deze dag de deuren te openen en een leuke activiteit te organiseren. Er hebben zich al tal van clubs, verenigingen en organisaties aangemeld.

Eind augustus 2019 vond het eerste GO Waalwijk Festival plaats, een Sport- en Uitmarkt. Het festival was een succes, maar een tweede editie laat helaas op zich wachten. Coronamaatregelen gooien voor dit jaar roet in het eten. Om sport- en cultuuraanbieders toch de mogelijkheid te bieden om zich in de spotlights te zetten, organiseert GO Waalwijk verschillende promotie-acties, waaronder een Open GO-dag op zaterdag 5 september. Verenigingen en organisaties organiseren op deze dag activiteiten; GO Waalwijk brengt het in een gezamenlijk programma onder de aandacht. Verschillende organisaties hebben na een eerste inventarisatie al enthousiast toegezegd mee te doen. Waaronder Winterdijk30b, Theater De Leest, de Bibliotheek, Kunstencentrum Waalwijk, Music’Scool, Hooisteeg Ateliers, Jongerencentrum De Tavenu en tal van sportaanbieders: ACW’66, Below, RYU Martial Arts & Fitness, badmintonclub FST, BSV Kickers Waalwijk, Tennis- en padelvereniging De Mattenkloppers, Stratenloop Waspik, Triathlon en Loopvereniging De Langstraat, Z.S.V. Zidewinde, T.T.V. Waalwijk, Atak’55 en Hockeyclub Waalwijk. De verwachting is dat nog veel meer verenigingen zich zullen aanmelden.

Meedoen aan de Open GO-dag?

GO Waalwijk zorgt voor gezamenlijke promotie van de Open GO-dag. Op www.gowaalwijk.nl worden alle deelnemers en hun programma vermeld. Het is aan de organisaties zelf om invulling en uitvoering te geven aan de Open GO-dag, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Organisaties die willen meedoen, kunnen zich tot uiterlijk maandag 17 augustus aanmelden via een mail aan [email protected]. Beschrijf daarin de activiteit(en) en vermeld ook de tijden en locatie. Moeten deelnemers zich vooraf aanmelden? Vermeld dan ook het mailadres en overige praktische informatie.

Nationale Sportweek

In september vindt op initiatief van sportkoepel NOC*NSF ook de Nationale Sportweek plaats, van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september. GO Waalwijk stimuleert sportverenigingen om hier ook aan deel te nemen. Meer informatie over alle promotionele activiteiten is te vinden op www.gowaalwijk.nl/nieuws.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden