Nederlandse beachvolleybaltop geeft jeugdclinic bij Atak in Waspik

WASPIK – De beachvolleyballers van TeamNL bezorgden de jeugd van V.C. Atak’55 in Waspik op woensdag 8 juli een leerrijke avond met de TeamNL Beach Tour. De jeugdleden kregen een training van grote namen uit het Nederlandse beachvolleybal. De aanstormende talenten van Atak deed hiermee volop inspiratie op voor een mooie toekomst in het zand.

Puk Stubbe en Mexime van Driel kwamen naar Waspik om de jeugd van Atak uit te dagen met oefen- en spelvormen. Zo’n 50 enthousiaste jeugdleden deden in twee shifts mee aan de clinic die plaatsvond op het vaste beachveld op Sportpark Lindenheuvel. “Het was een mooie afsluiting van een goed trainingsseizoen voor de jeugd, dat ondanks de beperkende coronaregels heel goed is verlopen,” vertelt Stefan Montens, de vaste leiding van de beach-activiteiten in het dorp. “Als die twee toppers straks de olympische medaille om hun nek hangen, kan onze jeugd mooi zeggen dat ze training van ze hebben gehad.”

TeamNL Beach Tour

De TeamNL Beach Tour is een initiatief van de beachvolleybalspelers van TeamNL en de Nederlandse Volleybalbond waarmee jeugdige volleyballers worden geïnspireerd door de Nederlandse beachvolleybaltop. Volleybalverenigingen kunnen zich voor deze clinic aanmelden op www.nevobo.nl. Een mooie kans voor de jeugdleden waar ook V.C. Atak’55 graag gebruik van maakte.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden