RWB op zoek naar Jeugdtrainer voor JO19

RWB-JO19 van seizoen 2019-2020
RWB-JO19 van seizoen 2019-2020
Foto: RWB

WAALWIJK – Voetbalvereniging RWB heeft op dit moment veel talentvolle jeugd waarbij de selectie-elftallen allen uitkomen in de KNVB Hoofdklasse. RWB JO19 is daarbij het hoogste Jeugdelftal wat om de doorstroming zo goed mogelijk te laten verlopen een onderdeel is van de RWB-1 en 2 Selectie.

Compliment voor de Jeugdafdeling is dat dit seizoen 6 spelers van JO19 kunnen worden overgedragen aan de selectie van RWB-1 en 2. Het 6-tal, bestaande uit Bob Jansen, Raٕúl Bruurmijn, Bram van Iersel, Jasper van Boxtel, Sven Spaans en Tim Tins (na een jaartje RWB Za-2) gaan dus seizoen 2020-2021 de selectie versterken. Alle spelers hebben vorig jaar al speelminuten gemaakt bij RWB-1 en 2 en hebben in de wedstrijden tegen verenigingen uit de omtrek wedstrijden gespeeld in RWB JO21.

RWB-JO19 van het volgende seizoen wordt daarmee een team wat door een paar jaar in de Hoofdklasse te spelen op termijn weer de overstap moeten kunnen maken naar de selectie. Met Alex Jongerden heeft RWB inmiddels al wel een bekwame leider aangesteld. RWB is nog wel op zoek naar een ambitieuze trainer die deze uitdaging op zich wil nemen. Kandidaten voor deze functie dienen in het bezit te zijn van het TC3 diploma en kunnen een mail sturen naar [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen