GO Play Sport na School werkt samen met BSV Kickers Waalwijk

In juni vindt GO Play Sport na School plaats bij BSV Kickers Waalwijk.
Foto: BSV Kickers

WAALWIJK – Opnieuw weet een sportvereniging de weg te vinden naar de buurtsportcoaches: naast TC Raoktum is in juni ook BSV Kickers Waalwijk gastheer voor GO Play Sport na School. Drie woensdagmiddagen kunnen kinderen op Sportpark Eikendonk deelnemen aan allerlei sport- en spelactiviteiten en kennismaken met honkbal en softbal.

Helemaal een verrassing was de aanmelding van BSV De Kickers niet voor Aldert Jan Bijl, coördinator van het naschoolse programma GO Play Sport na School. “De Kickers hebben al meermalen clinics op scholen verzorgd”, vertelt hij. “Die samenwerking verloopt prettig en kinderen zijn altijd ontzettend enthousiast over deze leuke sporten. Dat we sportverenigingen oproepen om ook deel te nemen aan het GO Play Sport na School-programma was voor De Kickers dan ook reden om zich direct aan te melden.”

Aanmelden verplicht

GO Play Sport na School vindt plaats op woensdag 10 juni, woensdag 17 juni en woensdag 24 juni van 13.30 tot 15.00 uur bij BSV Kickers Waalwijk, Eikendonklaan 5 in Waalwijk. Kinderen mogen alle drie de woensdagen deelnemen, maar één of twee keer kan ook. In verband met alle voorzorgsmaatregelen moeten kinderen zich wel vooraf aanmelden. Dat kan tot de dag vooraf. Stuur hiervoor een mail aan [email protected]

Nog twee middagen tennis

Afgelopen woensdagmiddag vond de eerste GO Play Sport na School-activiteit bij Tennisclub Raoktum in Sprang-Capelle plaats. Ook op woensdag 27 mei en 3 juni zijn kinderen hier welkom om mee te doen aan GO Play Sport na School. Naast sport- en spelactiviteiten kunnen ze hier kennismaken met de tennissport. Rackets zijn aanwezig. Om mee te doen is aanmelding verplicht: [email protected]

Voor alle middagen geldt: vol is vol; in verband met de RIVM-voorschriften is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ouders kunnen hun kind(eren) brengen en ophalen, maar mogen niet blijven kijken.

Clinics aanbieden

Sportaanbieders die clinics willen verzorgen tijdens GO Play Sport na School kunnen voor meer informatie contact opnemen met Aldert Jan Bijl via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden