S.V. Capelle verliest van NOAD’32: 1-4

SPRANG-CAPELLE – S.V. Capelle speelde zaterdag op het Mandemakers Sportpark tegen NOAD’32. De eerste helft was duidelijk voor de bezoekers uit Wijk en Aalburg. Deze kregen de nodige kansen, maar wisten het net niet te vinden. Dit mede door goed keeperswerk van Remon van Rijswijk.

In de 38e minuut volgde toch de voorsprong voor NOAD’32: de bal werd afgegeven vanaf de achterlijn, waarna de afvallende bal bij Delano Wildschut belandde en deze schoot de 0-1 binnen. Tegen het wedstrijdbeeld in wist S.V. Capelle enkele minuten later toch gelijk te komen. Een corner van Kevin de Rooij werd ingekopt door Geert van den Broek. Deze inzet werd nog gered door de NOAD’32 doelman, maar uit de afvallende bal schoot Alfonso Ndongala de 1-1 binnen.

Na de rust een beter voetballend S.V. Capelle. Het kreeg de nodige kansen, maar was onzorgvuldig in de afwerking. En zoals vaker scoort de tegenstander dan wel: in de 60e minuut brak NOAD’32 door en volgde een hard schot op het Capelle doel. Dit werd in eerste instantie nog gered, maar uit de rebound schoot Remy Schouwenaar de 1-2 binnen. S.V. Capelle ging hierna nog op zoek naar de gelijkmaker, kreeg enkele mogelijkheden, maar wist het net niet meer te vinden. In de slotfase besliste NOAD’32 de wedstrijd definitief via Julian Vos en Stefan van Herwijnen en dus een enigszins geflatteerde 1-4 nederlaag voor Capelle.

Komende zaterdag gaat S.V. Capelle in Brakel op bezoek bij BZC’14.