RKC Waalwijk lanceert speciaal carnavalsshirt gebaseerd op kleuren Schoenlapperslaand

WAALWIJK – Van heinde en ver reizen mensen af naar het Zuiden voor één van de mooiste feesten van het jaar. Wij, als Brabanders, zijn trots op carnaval. Nog een kleine twee weken en het feestgedruis barst los. Dit jaar alleen niet in een krokodillenpak, boerenkiel of als sneeuwwitje.

Verheugd maken we op de 11de om 11 over 11 bekend dat we in samenwerking met kledingpartner Stanno een fantastisch carnavalsshirt hebben ontworpen. Dit shirt, gebaseerd op de kleuren van Schoenlapperslaand, zoals Waalwijk tijdens carnaval genoemd wordt, is in Limited Edition verkrijgbaar voor iedere liefhebber. Als klap op de vuurpijl zullen de Waalwijkers op vrijdag 21 februari tegen Sparta Rotterdam aantreden in dit tenue.

De basis voor het carnavalstenue zijn cirkels in de kleuren blauw, geel en rood verwijzend naar de kleuren van Waalwijk tijdens carnaval. Belangrijk element van het shirt is het logo. Hierbij pronkt onze leeuw met een sjaal in de carnavalskleuren en wordt het geflankeerd door de kleuren van Schoenlapperslaand.

In de kraag is de slogan gepositioneerd, op de achterkant van het shirt pronkt het logo van Schoenlapperslaand. Aan de rechterkant van het shirt staat de kreet ‘We Zullen Altijd Blijven Zingen’, welke verwijst naar onze trouwe supporters. Aan de linkerkant vind je de slogan ‘Strijd. Passie. Dorst.’ terug, met een knipoog naar ‘Strijd. Passie. Trots.’.

Evenals op de huidige tenues prijkt Willy Naessens Industriebouw op de voorkant van het tenue. Daarnaast is Mandemakers Keukens en Van Mossel op de achterkant en Peter van Son Interieurbouw op de mouw te bewonderen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden