WZV organiseert weer het Schoolzwemtoernooi 2020

Foto: WZV

WAALWIJK – De Waalwijkse Zwemvereniging (WZV) organiseert voor de 22e keer het schoolzwemtoernooi voor leerlingen van het basisonderwijs met minimaal zwemdiploma A.

Het toernooi staat ook open voor basisscholen buiten de gemeente Waalwijk. En dat dit een succesvol evenement is blijkt wel uit het recordaantal inschrijvingen van meer dan 200 bij de laatste editie vorig jaar!

Het schoolzwemtoernooi wordt gehouden op vrijdag 28 februari in de voorjaarsvakantie. Deelname is gratis en de kinderen zwemmen is sessies:

  • Kinderen uit groep 3/4 zwemmen van 13.30 tot 15.15 uur,
  • de kinderen uit groep 5/6 van 15.15 tot 17.00 uur,
  • en de kinderen uit groep 7/8 van 17.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie is aanwezig bij de scholen. Aanmelden kan tot vrijdag 14 februari bij je eigen school! Ouders kunnen zich daar ook aanmelden als begeleider.

Er wordt gezwommen op de borst (borstcrawl of schoolslag) en op de rug (rugcrawl of rugslag). De deelnemers maken kans op een medaille én natuurlijk de wisselbeker voor de beste school.

Wist je dat de meeste zwemtalenten van WZV ooit gescout zijn op het schoolzwemtoernooi? Word jij ook enthousiast van zwemmen? Kijk dan op de site van WZV of kom ons aanmoedigen tijdens het schoolzwemtoernooi!