Baardwijk komt niet tot scoren

WAALWIJK – Na een goede voorbereiding op de 2e helft van het seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Senad Hadzic, die Emiel Heefer vervangt, en een geslaagd weekeinde weg wil Baardwijk de eerste competitiewedstrijd van 2020 winnen.

Bartje is geschorst en Max geblesseerd, maar Senad weet toch een team op het bord te schrijven tijdens de wedstrijdbespreking, de taken bij balbezit en balbezit tegenpartij worden uitgelegd en met een 120% inzet kunnen we van FC Engelen winnen. De scheidsrechter blaast om 14:30 uur voor aanvang van de wedstrijd en direct laat Baardwijk zien dat FC Engelen een moeilijke middag tegemoet kan zien. Helaas kunnen de spitsen niet tot scoren komen. Als FC Engelen in minuut 30 een corner mag nemen dwarrelt de bal in het doen, stand 0-1. Voor de rust creëert Baardwijk de betere kansen, maar als FC Engelen in de blessuretijd van de eerste helft de 0-2 scoort overheerst bij Baardwijk’s publiek de gedachte dat met dezelfde inzet als de 1e helft de punten in Waalwijk blijven.

Helaas, in de 46e minuut speelt Rob K de bal te zacht terug naar Patrick en de spits van FC Engelen weet beheerst te scoren, 0-3. Het is over …. Inzet is er voldoende, er wordt gestreden voor iedere meter, maar ondanks dat Ugur, Isak en Bart J in het veld komen voor Rene, Nermin en Guus en de enkele kansen die Baardwijk creëert, komt het niet tot scoren, FC Engelen controleert nu de wedstrijd en bepaalt in de 88e minuut de eindstand op 0-4.

Volgende week zondag (2 februari 2020) speelt Baardwijk in Den Bosch tegen BVV. De 6-punten wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark de Vliert en begint om 14:00 uur. Met dezelfde arbeid en inzet als vandaag, en het benutten van kansen zal er gewonnen worden.