Schrijf je in voor de RKC Waalwijk Stadion Run 2020

Foto: Samen RKC

WAALWIJK – De RKC Waalwijk Stadion Run is een uniek evenement voor hardlopers. Of je nu van voetbal houdt of niet. Zin in een leuk evenement, alleen, met familie, vriend(en) of collega’s? Op zondagmiddag 19 april organiseert Samen RKC dit geweldige evenement. 

Het concept is uniek. De RKC Waalwijk Stadion Run is een hardloopwedstrijd door het Mandemakers Stadion. Zo loop je door de spelerstunnel, rond de trainingsvelden en langs het veld. Hier kom je anders nooit! Er zijn routes voor kinderen en begeleider (1609m), 5 km (individueel en business teams) en 10 km (individueel en business teams).

De opbrengst en donaties die met dit evenement worden opgehaald, komen ten goede aan Stichting Samen RKC. Met meedoen aan de RKC Waalwijk Stadion Run, loop je voor een ander! Maak je eigen donatiepagina aan en ga een extra uitdaging aan en haal zoveel mogelijk donaties op!

Jij doet toch ook mee? Schrijf je dan nu in!

Ook is het speciale RKC Waalwijk hardloopshirt te bestellen bij je inschrijving, het shirt is eventueel ook los te verkrijgen via de website.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden