WSC hard onderuit

Het had er in de eerste 20 minuten van de wedstrijd alle schijn van dat WSC het vertrouwen van de wedstrijd van vorige week door zou trekken. Het creëerde vanaf de 12e minuut kans op kans en na 16 minuten werd een prachtige schot met de wreef van Belmin Propara ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel.

Vrij kort daarna moest aanvoerder Lars Kruissen vervangen worden met een vervelende knieblessure, waardoor WSC duidelijk gehandicapt op de rechtsachterpositie verder moest. Door het slordige spel van de thuisploeg kwam TSC meer en meer in het spel , alhoewel het heel nonchalant omsprong met een handvol kansen. WSC leek echter de rust te halen met 0-0 , maar door de vele blessures werd er tot de 48e minuut doorgevoetbald. En juist in die laatste minuut ging verdediger Jasper Vrinten in de fout en mocht TSC een penalty met succes nemen : 0-1 met rust.

Waar WSC al twee weken op rij de veerkracht had getoond een 2-0 achterstand gelijk te kunnen trekken , kwam het jeugdig elftal van trainer Patrick Berkelmans dit keer echt te kort. Een kwartier na rust tekende TSC voor de 0-2 en daarmee leek het vonnis geveld. WSC heeft dit jaar veel jeugdspelers ingepast, waardoor het soms ervaring mist in moeilijke situaties. Tóch wist het in die slechte fase wel weer goeie kansen te creëren bij die achterstand, maar het vizier stond bij geen van de spitsen op scherp. Daaropvolgend vielen er gaten in WSC’s verdediging en in de 80e minuut werd dit keihard afgestraft en stond er een keiharde 0-3 op het scorebord op sportpark Eikendonk.

Komende week speelt WSC wederom een thuiswedstrijd. Roosendaal komt op bezoek. Bij winst komt WSC op hetzelfde puntenaantal en mag het tevreden terugkijken op de eerste competitiehelft.

WSC – TSC 0-3 (0-1) 45+3 (pen.) 0-1, 60. 0-2, 80. 0-3.