Ereprijzen voor ACW’66 bij internationale Warande cross in Tilburg

Foto: ACW'66

Het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 november staat de Internationale Cross de Warandeloop op de kalender. Het is de grootste cross van Nederland waar Internationale atleten ook aanwezig zijn.

Zaterdag is de dag voor de Jeugd, veteranen en de VB atleten. Het was goed weer met een aangename temperatuur. Het parcours in de bossen van de Warande, waar de jeugd hun ronde liepen was op het middenveld. Daar liggen flinke kuilen waar ze een paar keer door moesten. De atleten van Atletiek Club Waalwijk waagde zich om in dit grote veld mee te gaan. Sommige waren succes vol en namen een mooie prijs in ontvangst. Verder kregen alle deelnemers een medaille als ze de finish haalde.

De VB atleten opende dit evenement met hun 2 ronden van 560 meter in totaal 1120 meter. Lars van Ravenstein uit Waalwijk was de eerste die over de streep kwam in de tijd van 4:08 minuten. Rick Standaert uit Kaatsheuvel die afgelopen week als 1e eindigde moest nu Lars voor laten gaan. Rick werd 2e in de tijd van 4:22 minuten.

Na deze categorie gingen de jongste pupillen aan de start. De Meisjes Pupillen-C (leeftijd 7 en 8 jaar) liepen 1 ronde van 560 meter. Daarbij liep ook Carlijn Ypelaar uit Kaatsheuvel die de smaak van het crossen ook te pakken heeft. Carlijn maakte het heel spannend om in de sprint nummer 4 voor te blijven. Carlijn werd 3e in een tijd van 2:30 minuten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden