WSV “Waalwijk’82” gaat met de tijd mee: Pinnen mag!

Foto: Pixabay

Wie heeft er nog kleingeld bij zich? Op de meeste plaatsen, zelfs op de markt kan middels pin betaald worden. Bij WSV “Waalwijk’82” kan met ingang van de eerstvolgende wandeltocht ook betaald worden met pin. Zowel voor de wandelaar als voor de vereniging heeft het voordelen. De wandelaar hoeft geen kleingeld bij zich te hebben, en als betaald wordt met “groot” geld, is een grote hoeveelheid wisselgeld niet meer nodig. Natuurlijk blijft betalen met contant geld altijd nog mogelijk.

Op 1 december is daar de mogelijkheid om het pinnen en daarna aan de wandel te gaan. W.S.V. “Waalwijk’82” organiseert dan een van de tochten in de zogenaamde “Winterserie”-reeks.

Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) wordt door de wandelsportvereniging een zogenaamde “Winterserie” georganiseerd. Dit houdt in, dat een keer per maand een tocht wordt georganiseerd. Het doel van deze tochten is, om tijdens de wintermaanden, nog een beetje in beweging te blijven en het ritme van wandelen niet kwijt te raken.

De routes die gelopen kunnen worden hebben een afstand van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. De routes zijn per tocht verschillend en voeren grotendeels door het natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen.

Op de route bevinden zicht rustposten. Bij deze rusten zijn soep, broodjes, koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Tevens is er een toilet.

Inschrijven op het startbureau, inschrijfgeld bedraagt € 3,00. (leden wandelbond € 1,00 korting)

Starttijden

  • 30 en 25 km: 9:00 uur – 10:30 uur
  • 20 en 15 km: 9:00 uur – 11:30 uur
  • 5 en 10 km: 9:00 uur – 13:30 uur

Startbureau: Buurthuis “Zanddonk”,
Willaertpark 2A,
Waalwijk

Voor verdere info: www.wsvwaalwijk82.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden