Johan de Jong draagt kantinestokje v.v. Baardwijk over

Foto: v.v. Baardwijk

Het was een winterse dag in januari 2005 dat Johan de Jong de verantwoordelijkheid als kantinebeheerder van Corné Sleenhoff overnam. Johan, sowieso de man die Baardwijk helpt waar nodig, stortte zich vol op zijn taken die te maken hebben met het aanvullen van bier flesjes, het vullen van bierglazen en het aansluiten van bierfusten en alle andere zaken die met eten, drinken en de kantine in z’n algemeen te maken hebben.

Rots in de kantinebranding

Al die clubavonden, feestavonden, zaterdagochtenden, zondagmiddagen, Champions-League-kijk-avonden, sinterklaasavonden en zelfs de hele vroege ochtenden (om 04:45 uur) voor er vertrokken werd op trainingskamp waar Johan bij was, zijn naar alle waarschijnlijkheid nog niet op 1.000 handen te tellen. Want wat er ook gebeurde, als Johan er moest of kon zijn, dan was hij er. Maar, aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan de kantinecarrière van Johan bij v.v. Baardwijk.

Maar liefst 15 (voetbal)seizoenen na zijn aanstelling heeft het bestuur in overleg met Johan besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen. Goed om te weten! Johan blijft (natuurlijk) actief bij Baardwijk, in de toekomst zal hij zich namelijk gaan ontfermen over alle zaken omtrent Sportpark Olympia in de in de vorm van terreinbeheerder. Namens het bestuur willen wij Johan dan ook heel hartelijk danken voor al die jaren waarin hij zich ingezet heeft als kantinebeheerder. Uiteraard zal er op een passende manier afscheid worden genomen van Johan als kantinebeheerder; meer informatie hierover volgt later!

De nieuwe beheerder

Ad van Gelder. Misschien ken je hem niet direct, want hij is een tijdje weggeweest, dus hier even een korte voorstelronde: hij is 54 jaar jong en geboren én getogen in Borruk (in hetzelfde nest als Mario en Twan van Gelder overigens), dus met dat geel-zwarte hart zit het wel goed. Na zijn jeugd, is hij een cafetaria begonnen in Heusden, waarna hij verhuisd is naar Oostkapelle, alwaar hij 22 jaar lang een succesvol pannenkoekenrestaurant heeft uitgebaat. Ad ademt horeca en schaart het door de gezelligheid die ermee gepaard gaat onder één van zijn hobby’s. Het kan zijn dat je hem sinds de verkoop van zijn restaurant wat meer in Borruk hebt gezien. Als vrijwilliger bij Borkpop, Wollukstock of bij RKC bijvoorbeeld. We zijn er bij het bestuur van overtuigd dat we in Ad een waardig opvolger hebben gevonden als kantinebeheerder, dus waarschijnlijk wordt hij een bekend gezicht in de kantine. In januari zal het stokje overgedragen worden.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden