R.W.B. zit dicht tegen het winnen van 1e periode aan

RWB gaat met 19 punten uit 7 wedstrijden fier aan kop in de 4e klasse C. Met de wedstrijd uit bij WDS’19 op de planning zit RWB dicht tegen het winnen van de 1e periode aan. Al vertekent de stand in de competitie, want de concurrent Waspik heeft door de tenue-soap van zondag 3 november ѐѐn wedstrijd minder gespeeld en Blauw Wit ’81 zelfs twee wedstrijden. Om zeker te zijn van de periode is winnen dus waarschijnlijk een voorwaarde.

Thuis tegen Raamsdonk had RWB een lastige middag verwacht, het tegendeel was echter waar. RWB boekte een regelmatige overwinning op Raamsdonk, stond met de rust met 2-0 voor en kwam uiteindelijk uit op een 5-0 eindstand. Voordat iedereen buiten was stond RWB via goalgetter Kevin Remie al in de 4e minuut met 1-0 voor en stond RWB door een goal van Serhan Eyupoglu al na 10 minuten op 2-0. Zonder kansen weg te geven, een verdienste voor de RWB-verdediging, zakte RWB daarna wat terug en bleef het tot de rust ook 2-0. Meteen na rust scoorde aanvoerder Dennis Timmermans de 3-0 en was de wedstrijd beslist. De 4-0 en 5-0 van Kevin Remie zorgde er voor dat hij na de wedstrijd kon zeggen een hattrick te hebben gescoord wat hem Man of the Match maakte.
Een klein smetje was de tweede gele kaart voor Onur Ulusan die daardoor de volgende wedstrijd moet missen.

Afhankelijk van de concurrenten doen kan RWB volgende week het Periode-kampioenschap vieren. Winst geeft zekerheid voor het vieren van deze prijs, het zal dan wel de wedstrijd tegen het 100 jarige WDS’19 winnend af moeten sluiten.