Jeugd van Atletiek Club Waalwijk in de prijzen

Zondag 3 november werden in de Drunense Duinen een cross georganiseerd door Atletiek Club DAK. De atleten van Atletiek Club Waalwijk 66 hebben daar ook hun ronden in hun categorie gelopen. Wederom gingen sommige met de ere prijzen naar huis.

Onder goede weersomstandigheden en goed belopen parcours bestaande uit bospaden voor de jeugdatleten en de oudere atleten hadden daarbij nog duinen, was het heerlijk om te crossen. De Pupillen hadden een ronde van 875 meter.

Bij Mini-Pupil Meisjes werd Iris Claessen uit Waalwijk 1e in de tijd van 4:48 minuten. Carlijn IJpelaar Meisje Pupil-C uit Kaatsheuvel mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen, ze kwam nadat ze de ronde gelopen had in de tijd van 4:32 minuten over de finish.

De VB atleten waren goed vertegenwoordigd ze liepen ook 875 meter. Bij de Jongens onder de 16 jaar liep Sven van den Berg uit Kaatsheuvel zijn eerste cross. Hij werd 1e in de tijd van 4:10 minuten. De Jongens 16+ werd Lars van Ravenstein uit Waalwijk 1e en Rick Standaert uit Kaatsheuvel 2e in de tijd van 3:24 minuten en 3:34 minuten.

Na dat de individuele cross afgelopen was werd er voor de jeugd atleten een 4x600meter estafette georganiseerd. Daar werden de Junioren-C atleten van atletiek club 3e. Benthe Maartens, Jade Pullens, Matthijs Koek en Fenna Rutte waren de atleten die dit prestatie leverde.

Heeft iemand zin om met de crossen mee te lopen, bouw je conditie dan op bij Atletiek Club Waalwijk.


  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden